panorama från Portugal

Tidigt i juni, precis efter att jag skrivit min sista tenta för terminen, åkte jag och Martin till södra Portugal. Där var det molningt och 20 grader - i Sverige 30 grader och sol. Tänker att svenskens förbannelse är att alltid förbarma sig över vädret(?): för kallt, för varmt, blåsigt, regnigt. Försökte jobba på att trivas i känslan av semester ändå. Och måste säga att jag lyckades ypperligt. 
 
 
Mamma tog ex med oss ut på en dagsvandring!!! Njöt av (1) fantastiska vyer (2) mysiga samtal (3) anledning att stanna upp för att fika och (4) sol. Just den här vandringen hette the Seven Hanging Valleys Walk. Om ni är i Algarve, gå den. 
 
 
En annan dag följde vi med mamma och Bo ut på golfbanan. Var temporär caddy och blev ännu lite mer sugen på att lära mig spela? 
 
 
Och jag körde mig, Martin och mamma över den lapptäckiga portugisiska motorvägen till hamnen i Vilamoura. Där drack vi pina coladas på Ronaldos bar Seven och kollade på flashiga båtar.
 
 
En annan dag promenerade vi längs med en board walk och upptäckte en trappa ner till klipporna & havet. Saknar den airconditionade, lite fuktiga lägenheten och vissheten om att man inte har något annat att göra än att ha semester. Saknar att handla färsk frukt och ligga vid poolen och gå promenader och äta glass till efterrätt varje kväll. 
 
Hjälp ta mig tillbaka nunu. 
0 kommentarer