höst i stockholm

Ser ni solnedgången??? Magisk. Hösten har levererat 100% i Stockholm, vilket gör det ok att årets mörkaste månad väntar runt hörnet. November. Som kommer att bli otroligt hektisk men kul. Jag kan stå ut med dig. 
 
Ett typexempel på vacker höstdag var torsdagen förra veckan. Jag mötte upp mamma efter min introföreläsning i kursen i *fastighets- och miljörätt*. Vi sågs vid tc och promenerade mot Kulturhuset för att se utställningen Witnessess som hade vernissage.
 
Witnesses - porträtt av de sista svenska överlevande från Förintelsen. Tungt och mäktigt. Måste nog besöka utställningen igen för att riktigt kunna ta in den.
 
Sedan promenerade vi i stan. Genom kungsträdgården över bron till operan och slottet. Utsikt mot riksdagen och gamla stan. Allting badade i ljus. Och vi hann prata om jobb, plugg, små grubblerier. Ta ikapp lite av det som faller bort i telefonsamtal.
 
 
Framförallt fint att få ses. Att ta en mikropaus från tillvaron mellan hemma och universitetet. Hitta någon slags samvaro mitt i tiden som går fort.
 
 
0 kommentarer