vem gav himlen tigerränder

⭐︎ Förra årets höst i Stockholm var mörk. Så mörk att jag googlade & fick veta att solen går ner en halvtimma tidigare här än hemma. Det kändes passande, på något sätt. Som att jag hade flyttat någonstans där kroppen inte visste hur man gör.

● Hatälskar orden "på något vis". Vadå på något vis. Samtidigt så fint.

⭐︎ Nu är det november igen. Hektisk och med ovanligt få soltimmar, enligt DN. Det stämmer nog, jag har sett himlen en gång de senaste 21 dagarna. Länge har jag placerat november längst ner på listan över bra månader. Men nu känns november okej. November november november.

➢ De senaste veckorna har jag levt i lägenheten och södra husen på universitetet. Skrivit 1 uppsats, 1 PM, 1 tenta, 1 omtenta, 1 artikel. Jag finner mig i ramverket jag själv har byggt. Blir vän med utmaningen på facebook. Hon skriver: Mer väntar. Jag svarar: Bring it on.

 

⭐︎ Tänker mycket på saknad. Saknad är en doft på tunnelbanan, från parfymen som Laura alltid bär. Saknad är vänskap över facetime. Saknad är en kram från mamma. Saknad är en låt från 2013. Saknad är minnet av att vakna upp till pappas julspellista. Jag lär mig att ur saknad kommer allting fint. 

➢ Igår. Premiär för årets första glögg! Snart. Lussebullsbak! Och julmarknader.

● Börjat träna igen. 

⭐︎ Mamma säger: Använd finbesticken. 

 
 
● På fredag ska jag ha kulturkväll med Lejla!!! Mycket glad över att vi vårdar vår kulturtradition. Vi ska laga mat hemma hos mig & gå på Shakespeare in Love på Kulturhuset/Stadsteatern. 
 
● Och på lördag ska jag på Juridiska föreningens årsbal. Hoppas på god mat bra musik och sen kväll.
 
➢ Hittat världens bästa snacks. Det stavas majskakor! doppade! i! choklad! Ni borde testa.
 
 
● Jag kommer att fira jul, födelsedag & nyår i Japan. Ska bli spännande intressant nervöst roligt.
 
⭐︎ Och om två veckor ska jag hem. Agh, längtar. Vill äta räkor och ost med pappa & laga mat med mamma & mina bröder.
 
➢ Nu har jag lagt nästan hela min tilltänkta pluggtid på att skriva det här blogginlägget. Väl spenderad tid ändå. Vi hörs snart hoppas jag. 
 
 
1 kommentar
Anonym

fint fint fint! älskar redigeringen på bilderna!! //matilda