hej

Nu är jag här igen, mer fri än jag någonsin varit förut. I fredags tog jag _studenten_ och jag spenderar således tillvaron i ett ingenmansland, omringad av en tillfällig ovisshet. Vad händer sedan? Jag har så mycket att berätta om, men först i ordningen tänkte jag ta med er på en snabbspolning genom de senaste två-tre veckorna.
 
 
 
 
Här har vi #liganibarca! Den 26 maj satte vi oss på ett flygplan från Skavsta, och begav oss mot Barcelona. Vi bodde i en lägenhet på en liten sidogata, precis bredvid ^, närmare bestämt Honkey Tonk Bluesbar. Dessvärre var vi aldrig inne där. I Barcelona promenerade vi i Gothic Quaters, försökte ta oss in i stadskatedralen men hade glömt att en behövde ha klädda axlar och knän, såg Sagrada Família (turister? nää va), åkte upp på Montjuic som är ett berg varifrån en kan se ut över hela staden, och lagade pasta på pasta på pasta. 
 
    
             
 
 
Jag och bebe hittade bästa selfie-ljuset bakom gardinerna i el lägenhet. Fanny listade ut att det fanns ett kvarter med mysiga second-hand butiker. Vi dansade till sent på Jamboree, för i Barcelona stänger inte klubbarna kl 02 som hemma :))) Jag köpte med mig en bok hem, det är obligatoriskt när jag är utomlands. Vi var där fredag-måndag, och som med det mesta när en har kul gick tiden väldigt fort.
 
              
              
 
 
Någon dag efter att vi kommit hem var det dags för bal!!! Stor grej, det där. Jag gick med mah honey, och kolla vi hade tom tur med vädret. Kvällen var fantastisk och allt gick som smort (bortsett från att jag fick fågelskit på min klänning :). På det hela taget en mkt bra dag.
 
 
 
 
Dagarna flyter liksom in i varandra när det enda en gör är att 1. ha kul och 2. umgås med folk. För snart två veckor sedan var det dags för årets teacher's dinner, en avskedsmiddag som min klass anordnade tillsammans med lärarna. Och studentveckan inleddes med det traditionella sambatåget, där min skolas elever dansar/marscherar/springer till en annan skola. Det tältades också, och hölls tal. Vi var ute och dansade på kvällen och jag var på en studentmottagning. 
 
 
Och i fredags stod jag i ett klassrum tillsammans med mina lärare och ett gäng förväntansfulla kompisar, och tänkte kände insåg att det här är slutet och början. Utspringet följdes av kramar och tårar när jag mötte upp min familj & släkt utanför skolan. En flakrunda senare och jag var halvt hörselskadad + mkt svettig. Tack till alla som gjorde studentdagen oförglömlig och tack till mamma och pappa som anordnade en så fin mottagning. Tack till mina friendos och M, för att ni gjorde mina gymnasieår till de bästa. Nu fortsätter äventyret! 
 
 
I lördags firade jag Joré på hennes mottagning, och invigde min nya polaroidkamera!!! I söndags firade jag födelsedagar och igår blev jag sjuk. Japp. Nu sitter jag här inomhus medan sommaren pågår utanför fönstret, och jag försöker desperat att göra mig friskare än jag faktiskt är. Tror jag får ge upp på det och bara vila. Ska fortsätta kolla på Secrets of British Castles (guilty pleasure ehehe), kanske läsa lite i I Love Dick. Förhoppningsvis inte få mer träningsvärk i magen av all hosta. Något sådant. På återseende, vänner. 
 
0 kommentarer