vad jag fann på bokrean

För på pricken två veckor sedan invigdes årets bokrea. Dagen därpå vandrade jag från skolan ner till stans Akademibokhandeln för att kika på vilka böcker som fanns. Måste säga att jag blev positivt överraskad av kvalitén på rean. De senaste åren har jag upplevt bokrean som comme çi comme ça (dvs helt okej), med varken mer eller mindre intressanta böcker. Men! i år slog jag mig efter turen i bokhandeln nöjt ned på bussen med en stor, gul-röd påse med hela fem (5!) böcker i.

Sedan jag först la ögonen på Bonnier Carlsens broderade pocket-utgåvor av Utvandrar-serien, har jag varit smått förälskad i dem. Fåfäng som jag kan vara med böcker, har det dock tagit emot att köpa en sådan klassisk serie i pocket-format. När jag således fann böckerna i storpocket på rean, bestämde jag mig för att köpa de på momangen. Nu pryder de vackert min bokhylla och jag är nöjd. Visst är de fina?

Förutom bok-fåfäng är jag också något av en romantiker, och boken Love Letters - 2000 years of Romance lockade med utlovandet om just kärleksbrev från de senaste 2000 åren. Har än sålänge endast läst introduktionssidorna och bläddrat bland breven, men boken verkar vara riktig mysläsning.

1 kommentar
Linnea Aurora

Ahhhh, vill verkligen läsa utvandrar-serien och speciellt de fina utgåvorna du hittade!!!

Svar: Hihi jaa visst är d fina!!? Man blir sugen på att läsa de bara av att titta på dem!
Johanna Andersson