ad hoc

 Det snöar. Insikten slog mig när jag nyvaken gick ut i köket denna söndagsmorgon. Det snöar. I mars. Att den svenska våren är oberäknelig är ingen nyhet, och bekräftas endast av detta väderfenomen. Jag som, med glädje och naivitet trott att förra veckans 10+ grader betydde hejdå-vinter. Men icke. Vädergudarna har lyckats lura mig igen och snön skrattar åt mig. 
 
 
Så vad gör man i mars när det snöar? Jo. Man kokar te med citron och ingefära. Dricker c-vitaminbrustabletter. Äter 4e kiwin på 24h, ägg och rågbröd med ajvar-keso-basilika röra. Läser Madame Bovary och reflekterar över denna besynnerliga kvinna, Emma Bovary. Vem är hon? Vad gör hon?
 
 
Planterar en avokadokärna. Tanken (kanske mest drömmen) är att denna avokadokärna ska växa upp till ett ståtligt och älskat avokadoträd. Mumma. 
 
 
Annars då? Dagens schema är tämligen fullspäckat av sådana där saker som gör att man inte låter upptagen fast man egentligen är det. Dvs: plugg. Jag ska 1. skicka in artikel till tidningen 2. skriva klart engelskauppsats 3. läsa Madame Bovary 4. plugga ekonomi/matte och 5. fixa med lite småplock. Se där! Hoppas på en sådan där effektiv dag. Jo vars, det blir nog en bra dag. En bra söndag. 
 
2 kommentarer
Joré Dirgélaité

du e så inspo!!!!! nyttig frukost och odla avokado, hur blev vi vänner ens undrar jag? nu ska jag med snart sätta igång och plugga. it's all because of youyouyouyouyooouuuuu!!!!!!!

Linnea Aurora

Åhh, hejar så hårt på ditt avokadoträd!!!

Svar: Hihi taack, håller tummarna för att det ska växa till sig!
Johanna Andersson