en presentation

 
 
God morgon, människor! Resenären heter alltså denna blogg, en blogg om litteratur och skriveri, artiklar, reportage, egna texter och funderingar kring livet. Men, tänker ni kanske, vad är grejen då? Sådana där bloggar finns ju överallt? Jo, alla inlägg kommer bestå av prick 200 ord. Mer får ni veta i nästa inlägg. Här är har ni presentation av mig sålänge.
 
vem? Johanna heter jag. 17år och bosatt i den mittemellan stora staden Jönköping. Jobbar på min dröm om en vägg full av böcker och planerar resor som kanske eller kanske inte kommer bli av. Brukade läsa en hel del, mest ungdomslitteratur, men! som bekant kan man inte alltid leva på gamla meriter. Numera läses mest de böcker vi jobbar med i skolan.
vad? Är för det mesta IB-elev på dagarna (står för International Baccalaureate), och läsare, idrottare, skribent, kompis och en del annat på kvällarna. Är också brittisk romantiker.
när? Är närvarande för det allra mesta, men har nog en tendens att zooma ut i egna funderingar ibland.
hur? Det här med att beskriva sig själv är alltid lite klurigt men vill tro att jag är en glad, nyfiken, känlosam och stundtals ganska finurlig tänkare. Skrattar gärna. Pratar en del också.
1 kommentar
joré

tycker du ska lägga till att du är min bästa person under "vad?". det inbegrips ej under ordet "kompis". puss