bilder & klockslag

Min onsdag i bilder (och klockslag).

08.00. Inledde morgonen med svenska, där vi pratade Fågeln som vrider upp världen. Teman som dök upp: tillvaron i en brunn och hästar som dör när det är solförmörkelse.
09.15. Plugg med mina studybuddies. Slutade med diskussion kring Free Lee the Banana Girl, en kvinna på youtube som tydligen enbart äter frukt (quoi!?).

14.05. På engelskan tittade vi på 1952 års version av A Street Car Named Desire, i svartvitt. Spännande att följa filmen när vi analyserat dramat. Vivien Leigh och Marlon Brando i huvudrollerna. Fick reda på att parfym används i filmen som en symbol för att dölja det dåliga i livet.

16.16. Jag och en vän satte oss på tåget mot Värnamo. Finns ca 300m perrong men vi fick rusa till tåget ändå. På resan hann vi uppleva i. mat och ii. solnedgång, som jag försökte fånga på bild. Fotot blev suddigt men irl var det mycket vackert.

17:26. Hamnade efter dryga 1h tågresa i Värnamo. Intervjuade ett UF-företag för JP (prenumeranter: läs tidningen på onsdag!). Åt sallad och drack sockerdricka.
20:23. Satte mig på tåget hem. Pratade. Det var mörkt ute. 
21.30. Tåget rullade in på perrongen igen och dagens roadtrip var över.

0 kommentarer