får jag lov?

Orden snubblar, famlar, snavar, ramlar. Vill inte lägga sig till rätta. De studsar mot väggarna. Är det detta som kallas skrivkramp? Jag har ingen aning. Så jag tänkte prata, helt enkelt. Skriva av mig, och berätta om lite kvällsfunderingar. Får jag lov?

Sol & nästan-körsbärsblommor
På vägen hem, häromdagen, sken solen och kastade nyvakna vårstrålar mot bussens dammiga rutor. Lutade huvudet mot fönstret och fick, till min glädje, syn på årets första körsbärsblommor. De är nog bland de finaste vårtecknena, tycker jag, körsbärsblomm och solstrålar.

Födelsedagar (läs: mat)
Det är så mysigt att fira födelsedagar. Att få uppmärksamma en person man tycker om, och att äta god mat också, hehe. Ypperliga tillfällen att spendera tid tillsammans och njuta.

Vännerna i mitt liv
Vad skulle jag göra utan dem? Det finns inga ord. För skratt, misstolkade Les Misérables-texter, köpa glass på åtta minuter, gråta, se på Outlander, låna tröjor, plugga, diskutera. För förgyllda dagar.

Hålla hand
Din varma hand på vägen hem.

Uppsatser och sena deadlines
Hujamig. Ja, uppsatser och deadlines har jag så att det står mig upp till öronen just nu. Men! jag försöker ta en dag i taget, det gör även den största plugghög lite mindre, lite lättare.

 
 
 
0 kommentarer